Blog > Komentarze do wpisu
Boczniakowa kanapka z koperkiem

Kanapka na ciepło

boczniaki 30 dkg
cebula
oliwa
sól, pieprz
2 pomidory
koperek

Boczniaki oczyścić, pokroić i podduśić do miękkości na oliwie. Przyprawić. Dodać pomidory pokrojone na ósemki. Minute zostawić na ogniu. Dodać pokrojony koperek. Gotowe.

Tu zjedzone jako kanapka, ale równie dobrze smakuje z ugotowanymi ziemniakami lub kaszą :)

boczniakowa kanapka

 


 

poniedziałek, 25 kwietnia 2011, duygu

Polecane wpisy

  • Ryż basmati na żółto z warzywami

    Zielone brokuły na żółtej pierzynce ryżowej... ryż basmati ugotowany z kurkumą pół bakłażana pół cukini papryka zielona i czerwona cebula lub por kilka pieczar

  • Ryż po persku z bobem i koperkiem

    Ryż został przygotowany u znajomej pochodzącej z Iranu Perskie smaki.... ryż basmati koperek ugotowana fasola lub bób olej, sól ziemniak Ryż zalać ciepłą osol

  • Kotlety z ziemniaków i humusu

    przepis taki sam jak na kotlety z ziemniaków tyle, że dodałam gotowy humus oraz z przypraw suszoną miętę. Pewnie majeranek też by tu fantastycznie pasował.

Komentarze
lutka40
2011/05/08 11:08:20
Apetyczna
********************** Liczniki ********************** ********************** **********************