Blog > Komentarze do wpisu
Jarmuż

Delikatniejszy w smaku niz szpinak

pełna miska jarmużu (nie ważyłam)
cebula
ząbek czosnku
olej, sól. pieprz

Jarmuż dokłanie umyć pod bieżącą wodą. W garnku na oleju podsmażyć cebulę i czosnek. Dodać pokrojone liście. Dusić do chwilę, aż całość "siądzie" ;)

ugotowany jarmuz


wtorek, 06 grudnia 2011, duygu

Polecane wpisy

  • Ryż basmati na żółto z warzywami

    Zielone brokuły na żółtej pierzynce ryżowej... ryż basmati ugotowany z kurkumą pół bakłażana pół cukini papryka zielona i czerwona cebula lub por kilka pieczar

  • Ryż po persku z bobem i koperkiem

    Ryż został przygotowany u znajomej pochodzącej z Iranu Perskie smaki.... ryż basmati koperek ugotowana fasola lub bób olej, sól ziemniak Ryż zalać ciepłą osol

  • Kotlety z ziemniaków i humusu

    przepis taki sam jak na kotlety z ziemniaków tyle, że dodałam gotowy humus oraz z przypraw suszoną miętę. Pewnie majeranek też by tu fantastycznie pasował.

********************** Liczniki ********************** ********************** **********************